Популярне

Строгість у сімейних стосунках

Ви молода сімейна пара. Зовсім недавно, Ви ще просто зустрічалися, посміхалися одне одному, робили знаки уваги. Це було нормально, а зараз – відповідальність більша та й обов’язків ще більше.

Якщо раніше Ви не задумувались над тим, чия черга винести сміття, або ж помити посуд чи підлогу, то зараз це для Вас проблемо. Тоді де правильно сказати «ні» при цьому зберігаючи такі теплі відносини?
Молодій сімейній парі неможна допускати наступних помилок:
Чоловікам та жінкам притаманно жалітись на свою другу половинку. Найчастіше всі діляться своїм «фе» з друзями чи подругами. Золоте правило для подружжя: «Все, що відбувається в хаті, має тут і залишитися». Ніколи не розповідайте певні недоліки про свою дружину, чоловіка, своїм друзям.
Адже це потім у негативному плані може бути використано проти Вас.
Під час сварок не ображайте кохану Вам людину. Під час суперечки, наприклад, про готовність їжі, правильного вдару для гвіздка, не треба розказувати своїй другій половинці, що Вона, (Він) нездара, або ж руки ростуть не звідти. Пам’ятайте, критикуючи іншого, Ви самі не далеко все вмієте робити, а переходити на особисті образи – низько.
Не робіть з «мухи слона». Через те, що Ваша друга половинка поставила певну річ не на своє місце не варто робити скандал. Поправте все самі як має бути, або ж просто нагадайте коханому (ній) про підтримку порядку та чистоти.
Увага! Ніякому разі під час сварки не намагайтеся манити на свою сторону свекруху, тещу. У подальшому це може погано посприяти на Ваші стосунки. Не маніпулюйте близькими.
Тому, будьте люблячими, скажіть «ні» вище розписаним категоріям вчинків у Ваших стосунках.

Іннеса Свіца
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією