Популярне

Чим є хвилювання і як з ним боротися?

Одним із чинників які негативно впливають на наше здоров’я вважається хвилювання.  Для того щоб зберегти своє здоров’я чи покращити його в першу чергу  нам потрібно навчитися долати хвилювання.

Ніби нічого складного в цьому немає на перший погляд, проте не кожному це вдається. Протягом століть багато філософів, письменників, вчених тай простих людей пробували провести паралелі між щастям та хвилюванням. Так наприклад Джордж Бернар Шоу вважав що «Таємниця наших нещасть у тому, що в нас є забагато вільного часу на те, щоб міркувати, щасливі ми чи ні». Адже й справді чим більше людина задумується над своїм життям, тим більше в неї виникає проблем та незадоволень. Але з іншої сторони, коли в нашому житті виникає чорна полоса і проблеми виринають одна за іншою, то ми постійно нагнітаємо ситуацію, накручуємо себе тим самим хвилюємося та ускладнюємо і так не просте становище. А чи пробували ми хоча б раз не звертати увагу на проблему? Не виходить… Скажете легко говорити, коли вона стосується когось іншого?! Можливо… Але ж попробувати можна. Одним із найпростіших способів боротьби із хвилюванням в той же час найсильнішим є зайнятість. Все просто і легко – будьте зайнятті. Як сказав Дейл Карнегі «Займайтеся ділом. Це найдешевші ліки в світі – й одні з найкращих». І це дійсно так. Адже коли ви займаєтеся справою ви поринаєте в неї з головою забуваючи про усі проблеми до того. Хвилювання кудись дівається і досить часто в такі хвилини ви можете побачити вихід із найскладнішої ситуації.
Ще одним хорошим методом лікування від хвилювання є історія. Як саме? Якщо ви постійно вивчаєте історію то ви бачити через що проходили люди: війни, голодомори, тортури, рабства тощо. Невже у порівнянні із цим ваші проблеми є значними?!
 

Марійка Міньковська
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією